0

LOKLIK Auto Heat Press Blue - Gratis verzending Benelux

€ 295,00
Exclusief belasting
Energy Saver, Pleasure Maker

De LOKLIK Auto Heat Press is een slimme warmtepers die moeiteloos werkt met verschillende warmteoverdrachtsprojecten. Druk gewoon op één knop om te starten en het zorgt voor een snellere en gelijkmatigere warmteverdeling in vergelijking met gewone persen. Met extra veiligheid door meerlaagse isolatie en een auto-off-functie.

Aantal

Temperatuurbereik tot 210°C

Afmetingen warmteplaat 38 x 38 cm
Afmetingen machine 50 x 40 x 30 cm
Stroomverbruik 1500 W

Automatisch en eenvoudig in gebruik ontwerp

De Auto heat heeft een start met één knop en automatisch tillen ingebouwd om het gebruik zo gemakkelijk mogelijk te maken. Het oefent gelijkmatig druk uit op al uw materialen, met een dikte tot 2,5 cm.

Verschillende verwarmingsmodus

Met de 4 snelle modi, 2 door de gebruiker gedefinieerde modi en een automatische modus voor batchproductie, verbetert de Auto Heat Press uw efficiëntie aanzienlijk en maakt het nog gemakkelijker te gebruiken.
Snelle & gelijkmatige verwarming
Met een ingebouwde motor met dubbele verwarmingszone, NTC-elementen (negatieve temperatuurcoëfficiënt) en thermistortechnologie zorgt dit systeem voor een uniforme verwarming. Het bereikt een snelle temperatuurstijging en bereikt 210 °C in minder dan 6 minuten en 160 °C in slechts 4 minuten.

Veiligheids- en automatische uitschakelfuncties

Naast het feit dat de Auto Heat Press is gecertificeerd door FCC & UL, heeft hij een uitschuifbare lade, een meerlaagse thermische isolatie en een geïsoleerde veiligheidsbasis. Het bevat ook een automatische uitschakelfunctie, die wordt geactiveerd na 10 minuten inactiviteit, waardoor de veiligheid van de gebruiker en de energie-efficiëntie worden verbeterd.
Vragen? aarzel niet om contact met ons te nemen. Testmodel in de winkel aanwezig

Specifieke referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

LOKLIK Auto Heat Press Blue...

€ 295,00