Gratis transport voor orders boven 300 euro excl btw

Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Pakketten worden doorgaans binnen 2-3 werkdagen na bestelling verzonden indien alles voorradig is bij onze leveranciers.

Alle bestellingen worden pas in behandeling genomen vanaf het moment dat de betaling is gebeurd.

Wij hebben zelf geen inpandig textiel voorraad maar bestellen meermaals per week bij onze leverancier. Als wij dan alle textiel binnen hebben dan maken wij het pakket klaar en verzenden het naar de klant.

Wij verzenden via B-post en naar Nederland wordt dit doorgaans uitgeleverd door DHL

Zodra wij een label aanmaken krijgt u doorgaans direct een tracking code. Deze code zal de eerste uren nog niet actief zijn. Wij bieden de pakketten zelf aan op een voor sorteercentrum waardoor de labels actief worden als ze in het grote sorteercentrum aankomen en verwerkt worden.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. 

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

RETOURZENDINGEN       

10.1 Bestellingen kunnen NIET geretourneerd worden. Alle orders zijn definitief. Op onze transacties geldt dan ook geen zogenoemd herroepingsrecht. Volgens de wet is er geen retourrecht van goederen op B2B transacties.

10.2 Aangeboden retourzendingen zonder akkoord en ongefrankeerde zendingen worden geweigerd en op uw kosten geretourneerd aan u. Bij retourzendingen die het gevolg zijn van door ons erkende kwaliteitsklachten dient het retournummer op de buitenzijde van de doos vermeld te zijn. Zendingen zonder dit nummer kunnen geweigerd worden en gaan retour op uw kosten. Ook dient de afzender vermeld te zijn op de doos aan de buitenzijde